SVI SMO MI SAMO LJUDI!

Reboot Challenge
11. lipnja 2017.
ZAŠTO PRIVATNI TRENING?
29. ožujka 2018.
Show all

SVI SMO MI SAMO LJUDI!

SVI SMO MI SAMO LJUDI!

Ako krenete sa vježbanjem, bilo da izaberete grupni, poluindividualni ili privatni trening, to je pohvala za vas jer ste mrvicu osvijestili potrebu za vježbanjem, za zdravljem (prvo zdravlje, a tek onda izgled!), za aktivnošću….no to ne znači da sada odjedanput trebate trenirati pet puta tjedno i svakodnevno jesti brokulu ? Puno bitnije od navedenoga je da budete kontinuirani, da progresivno rastete, da si progresivno stavljate sve više i više zadataka koji uključuju vježbanje ili kuhinju ?

NE NATRPAVAJTE SE ODMAH SA SVIME!
NATRPAVANJE VAS VODI DO VRLO BRZOG ODUSTAJANJA!!
VJERUJTE NAM!!

Svi mi imamo osjećaj krivnje, stoga pogriješiti i zgriješiti je sasvim normalno i prirodno, ključ svega toga jest da s vremenom postepeno prigrlite što više „zdravih“ kvalitetnijih navika nego što ste ih imali prije samog treniranja. Ne žurite!

Ako i pogriješite, pa šta sad – samo se što brže vratite u zadanu kolotečinu, nemojte si dopustiti da vas nema na treninzima po tjedan dana!!! Nemojte si dopustiti, ako već pazite ili razmišljate o tome što ćete staviti u usta da ne stavljate loše namirnice obrok za obrokom, ako jedan dan prekršite već sutra ponosno odradite kvalitetan dan!!!


Svi mi jedemo s vremena na vrijeme svašta, nemojte se loviti za marketing objave gdje se objavljuju samo zdravi obroci i isključivo samo zdravi obroci, svi smo mi samo ljudi.

VAŽNO JE DA SHVATITE DA POVREMENI UŽITAK NEĆE POREMETITI VAŠE CILJEVE SVE DOK U VEĆINI IMATE ZDRAVE OBROKE I ODLUKE!

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)