Želiš li do ljeta izgubiti kilograme i oblikovati svoje tijelo? Prihvati izazov i priključi se Reboot Challenge programu!

Osvježavajuće lađice
22. listopada 2018.
Reboot Chellenge: izbaci loše navike i sigurnim koracima kreni do cilja
17. travnja 2019.
Show all

Želiš li do ljeta izgubiti kilograme i oblikovati svoje tijelo? Prihvati izazov i priključi se Reboot Challenge programu!

Želiš li do ljeta izgubiti kilograme i oblikovati svoje tijelo? Prihvati izazov i priključi se Reboot Challenge programu!

Iskoristi posljednju priliku za oblikovanje svog tijela do ljeta! Priključi se besplatnom Reboot Challenge programu, prati savjete stručnjaka i mršavi od kuće.

Jesi li spreman za promjenu?

Promjenu koja se odnosi na tvoj životni stil?

Izazivam te na online bodyweight 40 dana Reboot Challenge programa kojeg možeš raditi doma!

Nemaš li vremena ići u fitness, ovo je idealna prilika da se pridružiš programu, stekneš neku novu naviku te se usput transformiraš do ljeta.

  • Želiš se riješiti viška kilograma i masnih naslaga?
  • Želiš li stvoriti navike koje će ti pomoći da se nagomilani kilogrami više nikada ne vrate?
  • Imaš li veliku želju da napokon preuzmeš kontrolu nad svojim životom?
  • Trebaš li plan po kojem ćeš raditi doma?

Iskoristi ovaj besplatni program, druži se s nama i prati nas.

Svakih nekoliko dana stavit ćemo ti zanimljive stvari koje su ti potrebne kako bi ostao fokusiran i motiviran.

  • Imat ćeš priliku gledati trening na videu i naučiti pravilno izvoditi vježbu.
  • Dobit ćeš pokoji savjet vezan za prehranu kao i recept.
  • Poslat ćemo ti i motivacijski članak kako bi bio ustrajan na svom putu.
  • Dakle, dobit ćeš sve bitne informacije koje su ti potrebne za postepenu preobrazbu i stjecanje novih navika.

Zavoli treniranje uz mene, pritom malo pripazi što stavljaš u usta i garantiram ti rezultate!

Prvo što želim da napraviš jest da počistiš ormare s nezdravim namirnicama!! Ne zezam se, shvati me ozbiljno, izbaci iz kuće sve slatkiše, grickalice, gazirana pića, guste sokove, SVE! BUM – NESTALO! To ti ne treba i ne kupuj takve stvari! Neka ti to nezdravo bude luksuz i nagrada. Vjeruj mi, nemaš li ih doma, manja je vjerojatnost da ćeš ih pojesti, a treba ti 30 dana bez toga i uspjet ćeš u budućnosti živjeti bez njih. Ok, ne tražim da to ne jedeš uopće, želim te naučiti da to jedeš minimalno te da nezdravo zamijeniš sa zdravim. Vrlo jednostavno, na tebi je odluka hoćeš li pojesti 4 čokolade dnevno ili ćeš umjesto toga pojesti 3 do 4 izbalansirana obroka!

Nabavi namirnice koje su bogate proteinima, zdravim mastima, vlaknima te dobrim ugljikohidratima. Nabavi malo veću količinu povrća. Želim da ti se svaki obrok sastoji od gore navedenih makronutrijenata.

Ravnoteža/balans je vrlo važna stavka u životu tako da se ne bojiš uživati i u lošoj/nezdravoj prehrani, ali shvati da hrana ne kontrolira tebe, već ti moraš kontrolirati hranu odnosno unos hrane u sebe.

Kao i općenito u svemu u životu, tako su i ovdje najvažnije priprema, organizacija i discipliniranost. Shvatiš li ove tri ključne riječi ozbiljno, sigurna sam da ćeš uspjeti. Ti to možeš!

Unaprijed isplaniraj što ćeš jesti i obavi šoping. Odvoji 3x tjedno po 30-45 minuta za trening – nauči ljude oko sebe da je to vrijeme za tebe, ne daj se smesti! Pozovi prijatelja da ti se priključi u izazov!

Novi životni stil se temelji na stjecanju novih navika „pametnog“ razmišljanja i usredotočenosti na stvaranje i održavanje životnih navika, kao i na želji za dosljednim napretkom, a ne savršenstvom. Stoga se motiviraj, organiziraj, pripremi i prihvati moje izazove jer prvi izazov objavljujemo već u srijedu, 30. svibnja!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)