Budi fit prije Nove godine!

Budi FIT do Nove godine!

Zašto čekati do Nove godine da bi krenuli trenirati? Napravite promjenu sada!


Prijavite se i saznajte više!

“Od nove godine bit ćete aktivniji, zdraviji, redovito ćete trenirati i paziti na svoje zdravlje.” Vjerojatno je to jedna od najčešćih novogodišnjih odluka. Ali zašto je to uopće novogodišnja odluka?

Želite li biti fit, zdravi i puni energije?

Perete li zube svaki dan ili ćete početi nakon nove godine? 

Mislite li na svoje zdravlje svaki dan ili čekate novu godinu?

Shvatili ste – ne čekajte novu godinu da donesete odluku o tome da napokon preuzmete kontrolu nad svojim životom i odlučite mijenjati svoje navike – jesti zdravije, više se kretati, trenirati itd.! Donesite odluku sada i krenite. 

KADA KREĆEMO?

17.09.2018.

0
Slobodnih mjesta

Zašto je upravo sada dobro vrijeme za to?

Ljeto je iza nas, vraćamo se svojoj svakodnevici i navikama koje smo utemeljili. Među tim navikama zasigurno postoje i one koje nisu baš tako dobre. Želite li ih ponovno uvesti u svoju svakodnevicu ili iskoristili priliku i zamijenili ih nekim boljim navikama? 

Želite li promjenu SADA, iskoristite našu podršku!

17.09. krećemo s našim programom životne promjene – Budi fit do nove godine!

  • Želite li dočekati božićne i novogodišnje praznike s nekoliko kila više?
  • Želite li imati kaos u svom životu?
  • Želite li ugrožavati svoje zdravlje?

 

Ako NE ŽELITE, preporučamo da iskoristite priliku i zajedno s nama iskoračite korak ispred svih. 

Što vas očekuje u ovom programu?

Naravno, treninzi, ali i mnogo više. Kroz ovaj program radimo intenzivno na treninzima, ali i van treninga. Visimo vam nad glavom i pazimo što jedete, kako spavate i koje su vaše aktivnosti izvan naše dvorane. Ukratko, tjeramo vas na disciplinu i uvođenje novih, dobrih navika koje kroz ovaj period mogu postati vaš životni suputnik, ukoliko ih prihvatite 🙂

Koliko traje program?

Imamo tri mjeseca do Nove 2019. godine i u tom periodu cilj nam je pomoći ti da tvoje novogodišnje želje i odluke ne uključuju ništa uz početak vježbanja i povećavanj aktivnosti jer ćemo se pobrinuti da to postane dio tvoje svakodnevice do tada, te da zdravi, s novim, dobrim navikama, manje kilograma i stresa uđete u Novu 2019. godinu!

Kako ovaj program zahtijeva od nas puno veću posvećenost, a još uvijek nismo naučile kako se klonirati 😉 broj mjesta je ograničen! Prema tome, gledaš li sada zamišljeno u ovaj tekst i razmišljaš kako sve ovo ima smisla, pošalji nam svoje podatke u dolje navedenoj formi i prijavi se 😉

Prijavi se i saznaj više!