Individualni trening


Individualni trening

Koliko puta ste si postavili nove fitness ciljeve te izgubili interes za nekoliko dana, tjedana?

Svakome  ponekad dobro dođe malo dodatne motivacije, pomoći,  te isplanirani trening od prve do zadnje sekunde!

Privatni treninzi nisu samo za zvijezde i sportaše, svaka osoba može imati koristi od privatne trenerice!

Rad s privatnom trenericom je ulaganje u vlastito zdravlje i dobrobit, postižete više i do ciljeva dolazite brže!

Trenerica vjeruje u vas čak i kada ste na zaista niskom nivou i ne vjerujete u sebe, motivacija, podrška, odgovornost je neupitna, bez obzira na vaše mišljenje o sebi!

Trenerica će vas savjetovati o prehrani, postepeno će vas navoditi na zdraviji stil života, a pritom će vam skratiti vaše dragocjeno  vrijeme surfajući po internetu!

Također će vas pohvaliti i primijetiti vaš napredak i uspjeh za koji vi vjerojatno nećete biti svjesni! Ispravljat će vas kada radite nešto krivo, vodit će vas progresivno ka što boljoj izvedbi, pomoći će vam da vaše ciljeve postignete brže tako da svaku vježbu izvodite u što kraćem vremenskom periodu što kvalitetnije! Pravilnom tehnikom poboljšat ćete trčanje, posturu tijela, svoj stav, snagu, izdržljivost, mobilnost, fleksibilnost, kontrolu pokreta, zdravlje, spriječiti ozljede….!

Privatni trening je prilagođen vama, te će svaka trenerica/trener u Reboot Gym-u, trening prilagoditi vašim željama i ciljevima da u što kraćem vremenskom periodu postignete naviše!

Ne gubite vrijeme u fitness-u!

Trenerica će razviti program koji je specifičan za vas i vaše ciljeve, ako imate ozljede, želite se popeti na planinu, želite izgubiti na težini, ako ste rodili, imate bolove u leđima, glavobolje, želite istrčati polu maraton, želite podignuti sposobnosti za određeni sport…

Odnos trenerice i klijenta je s vremenom poseban jer ne postoji puno ljudi s kojima možete podijeliti svoje ciljeve, a da ta osoba zauzvrat marljivo radi da ih postignete!!!!

Svakako nam je cilj pronaći način koji je za vas jedinstven da vas motiviramo i dovedemo do željenih ciljeva, a da sve to dugoročno bude održivo!


Pokreni se

Ispuni podatke i dogovori besplatan probni trening!