REBOOT Mobility


Reboot Mobility treningom protiv kroničnih bolova

Zalijepljeni ste više od osam sati dnevno za vašu uredsku stolicu? Bolovi u leđima sve su intenzivniji, a vi se osjećate sve jadnije? Nemamo čarobnu pilulu za vas ali imamo čaroban trening.

Popravite bolna mjesta – izgradite čvrsto, uravnoteženo tijelo i živite bez bolova.

Tablete, masaže, kiropraktičari, fizioterapije – sve je to odlično međutim, bol u vašem tijelu teško je izliječiti samo s nekoliko terapija. Kroz naš vođeni program korak-po-korak, naučit ćemo vas kako da se držite i pravilno pomičete svoje tijelo tijekom vašeg svakodnevnog života.

Bol je alarm koji nam govori da nešto ne radi kako treba. Alarm je signal koji nas upozorava da je vrijeme za neku vrstu djelovanja kako bi se izbjegao hitan slučaj. Međutim, ako zanemarite taj alarm dovoljno dugo i nastavite se nepravilno kretati, vaše će tijelo pogoditi neka teža ozljeda koja će uzrokovati dugotrajniju bol.

Injekcije i pilule pružaju vam samo privremeno olakšanje i omogućavaju vam da se nastavite kretati sa što manje boli. Vjerujemo da se većina ozljeda, operacija i bolova mogu izbjeći jer svakodnevno gledamo kako nam se ljudi oporavljaju. Vježbajući ispravne pokrete i držanje tijela, možete si olakšati život, pa čak i riješiti svoje probleme.

Kome je namijenjen Reboot Mobility?

Imate li kronične bolove? Bolovi u ramenu, leđima ili bokovima? Imate mišićnu neravnotežu? Loše se držite? Želite preventivno djelovati uz kompletno vođen program? Početnik ste? Dugo niste bili na nikakvom treningu? – ako klimate glavom onda je Reboot Mobility program za VAS! Imamo članove svih dobnih skupina od tinejdžera do 60-godišnjaka. Od majki do vojnika, od računovođa do sportaša, kućanica do umirovljenika. Svatko na ovoj planeti ima koristi od učenja kako pravilno pomicati svoje tijelo!

Reboot Mobility je tako koncipiran da ga možete raditi cijeli život, a s druge strane vam je idealan program koji će vas kroz 1-3 mjeseca dovesti u zavidnu formu. Napravit će vam izvanrednu podlogu kako bi bezbolno, bez upala i puni energije mogli prijeći u "teži" program Reboot for Life.

Vi vježbate, a mi vas na siguran način vodimo prema kvalitetnijem životu bez bolova.


Pokreni se

Ispuni podatke i dogovori besplatan probni trening!