Kompletan i jedinstven sustav treninga

Reboot Body 30x

Reboot Body 30X vam pruža kombinaciju snage i kardia koji će natjerati vaše tijelo da sagorijeva tvrdokornu masnoću. I ne nije strašno i nije dosadno i ne traje čitavu vječnost.

Kako možemo riješiti prebrzo, neuravnoteženo i neusmjereno vježbanje?

Jednostavno: prestanite biti nezadovoljni sa svojim programom, ako ga uopće imate i započnite s Reboot Body 30x treningom.

Zašto je ovaj program dobar za vas?

  1. NOVO i uzbudljivo! Možemo vam jamčiti da nikada prije niste radili ovakav stil treninga te da niste imali tim oko sebe. Svjež, jedinstveni program koji će te pratiti , neće vam dosaditi niti će te imati osjećaj da ste bacili novce jer je uvijek nešto novo i drugačije. Više različitih stilova vježbanja su savršeni za gubitak masnoće i toniranje. Zamislite razigranost i raznolikost pri svakom treningu, zvuči zanimljivo?
  2. Treninzi traju 30 minuta čak i manje ako ste totalno fit :) . Zagrijavanje traje 6 minuta. Uključena je i snaga bez koje se ne može ako želimo nositi tijelo bez bolova te biti čvrsti. Snagu ćete odrađivati u vlastitom ritmu kako biste se mogli usredotočiti i koncentrirati na mišićnu kontrakciju. Snaga će trajati cca 15 minuta. Nakon snage prelazimo na mrski brzinski kardio koji traje ni manje ni više točno 4 minute. Što je? Ne vjerujete nam da će vam biti dovoljno? :) Završavamo sa smirivanjem organizma, istezanjem koje traje 5 minuta.

    Dakle: zagrijavanje 6 minuta + snaga 15 minuta + kardio 4 minute + smirivanje organizma 5 minuta = 30 minuta, sigurne smo da volite toliko svoje zdravo tijelo te da ćete naći 3x tjedno vremena za sebe u trajanju od 30 minuta. Pretpostavljam da toliko minuta na tjednoj bazi vjerojatno provedete samo razmišljajući o treniranju – sada to vrijeme možete kvalitetno i iskoristiti.

  3. Vođeni trening
    Ima li ljepšeg nego kad treneri vode brigu o tijeku tvog treninga. Da je brzo, zdravo, efektivno i motivirajuće. Pretpostavljam da često radeći kardio gledate televiziju ili provjeravate e-mail poštu samo kako bi prolazilo vrijeme. Ovaj kardio nije onakav na kakvog ste navikli.

Zajedno se znojimo i potičemo vas u obliku motivacije, savjeta i odbrojavanja.

Više nećete preskakivati treninge. Oni su tako zabavni da će te im se zapravo veseliti.

Prijavi se sada za svoj probni trening. Nemoj da ti promakne mjesto.  Vidimo se!


Pokreni se

Ispuni podatke i dogovori besplatan probni trening!