Reboot Challenger


Reboot Challenger

Jeste li spremni za promjenu?

Promjenu koja se odnosi na vaš životni stil? Želite se riješiti viška kilograma i masnih naslaga? Želite stvoriti navike koje će vam pomoći da se ti kilogrami više nikada ne vrate? Imate veliku želju da napokon preuzmete kontrolu nad svojim životom?
UKLJUČITE SE U NOVI REBOOT CHALLENGER!

U osam tjedana ovog programa imamo samo jedan cilj - pomoći VAMA da brže dođete do željenih rezultata. I to na način da vaše loše navike zamijenimo dobrima, jer drugi način ni ne postoji.

Zajedničkim snagama razbijmo neke lude stereotipe o vježbanju i dijeti koji vam se prezentiraju u javnosti! Ne, mi ne podržavamo lude dijete koje vas stavljaju u totalni kalorijski deficit i mi ne podržavamo treninge nakon kojih se ne možete drugi dan okrenuti u krevetu!!!!

Cijena Reboot Challenger programa iznosi 600kn mjesečno, a uključuje:

 - 12 treninga s terminom po izboru
 - personalizirani pristup (max 6 ljudi u grupi)
 - vaganje, mjerenje i praćenje
 - skripte sa savjetima o prehrani
 - podrška i savjeti u zatvorenoj grupi
 - motivacija i prije svega edukacija

Osmotjedni Reboot Challenger vam pruža detaljni plan vježbanja i uputa kako bi sigurno postigli vaše željene rezultate. Kombinirani i zanimljivi treninzi dolaze u kompletu kako bi vam pomogli da kroz progresivan način dođete do svoje idealne forme.
Nakon što sustavnim treningom poboljšate svoje zdravlje, svoje fizičke sposobnosti i izgled, poboljšat će se i vaše samopouzdanje, poslovno ćete biti uspješniji i privatno zadovoljniji. Ovaj vas program gura izvan vaše komfor zone i ima moć da promijeni vaše navike – a samim time i vaše tijelo.
Mi vjerujemo u vas, ali vjerujete li vi u sebe?

Većina prehrani i treningu pristupa kao “početku” i “završetku”, poznatije kao: “prije i poslije“. Ali ne i vi. Više ne. Ovo je putovanje, a ne odredište. I zajedno ćemo mijenjati vaše navike kako bi promijenili vaše tijelo.

BONUS: najbolje CHALLENGERE nagrađujemo!
1. nagrada: Tromjesečna članarina
2. nagrada: Poklon bon u vrijednosti 500kn
3. nagrada: Poklon bon u vrijednosti 300kn

Ako želite naučiti postepene korake i razmišljanja koje treba poduzeti kako biste vjerovali u sebe i stvorili transformaciju koja će vam učiniti život energičnijim i poletnijim, ne možete propustiti ovaj Challenger.
Stoga, nemojte progoniti vagu i brojke, progonite stjecanje novih osjećaja i novih navika.

Doživite našu energiju, poštenje, ogromno srce, način rada i brigu o ljudima.

S nama stvorite izvanredne rezultate, jer mi smo predane tome da postanete i budete najbolja verzija sebe.Izađite iz svoje komforne zone!

Zajedno s nama spalite salo i pretvorite svoje tijelo u tijelo svojih snova! Zaboravite na gubitak težine i s nama se koncentrirajte na gubitak masnoće. U Challenger-u ćemo se bazirati na vježbe za izgradnju mišićne mase, sagorijevanje masti i trajno ubrzavanje metabolizma.

Pročitajte recenzije naših polaznika

"Drage moje Rebootice, već se neko vrijeme spremam napisati recenziju, a nakon večerašnjeg treninga sam konačno počela tipkati. Želim vam se zahvaliti jer ste od osobe koja je izbjegavala bilo kakav oblik vježbanja, u stalnim obvezama i upornim bolovima u leđima napravili nekog tko jedva čeka svaki trening i osjeća se super nakon svakog bez obzira jeli uspjela izvesti 100% vježbu. Prvi put u životu sam obukla tajice i kraću majicu i izašla iz kuće."
Ivana

"Hvala za jučerašnji skoro pa individualni trening! Uspjela si svojom energijom vratiti želju za treningom i dati poticaj za dalje, a vjerujem da je to cilj svakom treneru, uspjeti u namjeri da motivira ljude s kojima radi! Mene ste doista već puno puta dizali, a na tom putu izgubila sam više od 17 kilograma i nakupovala se novih puno manjih odjevnih krpica. Hvala vam!"
Kristina

"Treninzi nikad nisu isti i obuhvaćaju sve skupine mišića, a ne da se samo pumpaju bicepsi ili trbušnjaci, jer dugoročno gledajući, nema od toga koristi. Koncipirani su tako da sam pomičeš svoje granice, jačaš svoju mentalnu sliku i sam procjenjuješ možeš li, odnosno želiš li bolje, jače, više. U konačnici sve je u tvojoj glavi.
Vježbe se prilagođavaju svakome i trenerice zaista imaju individualan pristup i taj pristup nije samo "mrtvo slovo na papiru", već tako i je u praksi. Uvijek se nađe zamjenska vježba, uvijek se nađe lakša, odnosno teža verzija vježbe. Treninzi su od početka do kraja detaljno obrazloženi i demonstrirani, te je jedan sat vježbanja podijeljen po segmentima koji se svaki put razlikuju (uvodni dio, glavni dio, završni dio).
Trenerice nas već poznaju u dušu, prepoznaju kad nije tvoj dan, tu su da te oraspolože te ti pružaju podršku koju možda ne dobiješ od bliskih ljudi. Točno znaju koliko si mogao/mogla trbušnjaka,sklekova ili marinaca jučer, a koliko možeš danas te koliko ćeš moći sutra. Veliko hvala Reboot gym!"
Ivona


Pokreni se

Ispuni podatke i dogovori besplatan probni trening!