REBOOT for Life


Kompletan i jedinstven sustav treninga

REBOOT FOR LIFE – Funkcionalni trening

U Reboot for Life programu nije da samo ludo treniramo, baš naprotiv. Kroz obiteljsku atmosferu, energiju i ljudsku pristupačnost isti tren osjećat će te se dobrodošlima. A uz trening kroz jedan nenametljiv način dobivate hrpu edukativnih savjeta vezano za život, spavanje, stres, trening, zdravlje, prehranu i stjecanje novih navika. Naš cilj je upravo vaše zdravlje, energija, resetiranje od svakodnevnog stresa. Sve to vodi do vaše idealne forme i dugoročne promjene koja će biti životno primjenjiva kroz dugi period i to ne samo na vama već i na vašim klincima, vašoj obitelji.

U današnje vrijeme ljudi su zbunjeni zbog medijskih informacija. Često je prikazano ono što je nedostižno, nerealno i neprirodno. U Reboot for Life programu cilj nam je da vas kroz trening educiramo. U redu je imati optimalnu razinu mišića i masnog tkiva, a izgledati privlačno, odnosno ženstveno ili muževno te se osjećati ugodno u svom tijelu. Educiramo vas da je sve to moguće uz normalan, pravilan trening i prehranu. 

Reboot for Life program je funkcionalni trening. Dizajniran je tako da vas motivira i pomiče vaše granice da radite više i jače, podiže vam samopouzdanje, smanjuje kolesterol, stres, krvni tlak, poboljšava vaše zdravlja, izgled i dovodi vas do željene forme. Ovo je odličan program za stjecanje kondicije i jakosti. Također utječe na društveni život. Pošto se radi grupno i u timu, upoznavanje istomišljenika je neizbježno, a i timska rutina redovitog vježbanja se stječe puno brže.

Veliku pažnju stavljamo na tehniku izvedbe, jačanje trupa, pravilno disanje i opuštanje, te na prehranu. Program se može prilagoditi svakome, te dobiti brze rezultate u poticajnoj motivacijskoj grupi istomišljenika! Duh timskog rada je sveprisutan !

Glavni cilj treninga je da na siguran i progresivan način svakog pojedinca dovedemo do željene forme.

Donesi odluku, prijavi se, a mi smo tu da te „rebootiramo“ čitaj resetiramo! I vratimo se zajedno u djetinjstvo, kada nam je čučnuti bilo sasvim prirodno.


Pokreni se

Ispuni podatke i dogovori besplatan probni trening!