Kompletan i jedinstven sustav treninga

REBOOT for Life

U današnje vrijeme ljudi su zbunjeni zbog medijskih informacija, često je prikazano ono što je nedostižno, nerealno i neprirodno. U Reboot For Life programu cilj nam je kroz trening educirati žene i muškarce da je uredu imati optimalnu razinu mišića i masnog tkiva, a izgledati privlačno, odnosno ženstveno ili muževno te se osjećati ugodno u svom tijelu. Educiramo ih da je sve to moguće uz normalan, pravilan trening i prehranu. 

U Reboot For Life programu ne pucamo samo na tjelesni izgled, razvijamo sve tjelesne sposobnosti (snagu, jakost, izdržljivost, fleksibilnost, mobilnost, eksplozivnost, koordinaciju i dr.). Bitan nam je tjelesni izgled no na prvom mjestu je zdravlje, mentalna snaga i dobar osjećaj.

Reboot For Life program dizajniran je tako da vas motivira i pomiče vaše granice da radite više i jače, podiže vam samopouzdanje, smanjuje kolesterol, stres, krvni tlak, poboljšava vaše zdravlja, izgled i dovodi vas do željene forme. Ovo je odličan program za stjecanje kondicije i jakosti. Također utječe na društveni život. Pošto se radi grupno i u timu, upoznavanje istomišljenika je neizbježno, a i timska rutina redovitog vježbanja se stječe puno brže.


Veliku pažnju stavljamo na tehniku izvedbe, Core trening, pravilno disanje i opuštanje, te na prehranu.
Program se može prilagoditi svakome, te dobiti brze rezultate u poticajnoj motivacijskoj grupi istomišljenika! Duh timskog rada je sveprisutan !

Glavni cilj treninga je da na siguran i progresivan način svakog pojedinca dovedemo do željene forme.

Reboot For Life trening često počinje s razgibavanjem, dinamičkim istezanjem, neki oblik kardiovaskularnih vježbi tipa: trčanja, veslanja, bicikliranja te poligonom s raznim preprekama i sl.

Glavni dio sastoji se od različitih intervalnih treninga koji uključuju dizanje utega, ploča, bućica, šipki, vreća, guma, rad s TRX-om, girjama, i raznih vježba koje se rade vlastitom težinom.

Trening završava istezanjem gdje se vrlo često mogu pronaći elementi yoge ili pilatesa.

Odluči se, prijavi se i mi smo tu da vas „rebootiramo“ čitaj resetiramo! Vratimo se zajedno u dječačke dane kada nam je čučnuti bilo sasvim prirodno


Pokreni se

Ispuni podatke i dogovori besplatan probni trening!