Poluindividualni način rada

Trening za ekipu

Više motivacije imate kada radite s nekim?
Ne volite velike grupe?
Želite da trening bude koncipiran za vas, a ne za druge?

Onda je za vas rad u malim grupama, 2 do 4 osobe i individualni pristup trenera koji vas vodi i usmjerava.

Isprobajte poluindividualni koncept treninga.

Poluindividualni način rada omogućuje nam kvalitetniji rad, što za vas znači brži napredak.

Poluindividualni trening uključuje sve što je potrebno da biste dobili izvanredne rezultate. Omogućava Vam da vježbate u manjim motivirajućim grupama od 2-4 osobe. Vježbajte s prijateljima, kolegama, obitelji.

Individualni treninzi su daleko najučinkovitiji treninzi za postizanje Vaših željenih rezultata, no ako vam je financijski previše ili jednostavno želite dobru motivirajuću i poticajnu atmosferu u malim grupama, polu individualni treninzi su idealni za Vas.

U svijetu su maksimalno popularni jer su grupe male, stvara se zajednica, prijateljstvo i dobra radna poticajna atmosfera, a da Vas pri tome trener maksimalno nadgleda, ispravlja i podučava.

Ako je potrebno, klijenti unutar grupe imaju prilagođen program s obzirom na njihovo inicijalno stanje tako da fitness razina pripremljenosti nije bitna. Program je prilagođen vašim potrebama i ciljevima.

Grupu stvorite Vi sami u dogovoru s vašim prijateljima, kolegama, obitelji ili Vas mi ubacimo u već postojeću grupu.

Trener je uz vas da vas pohvali i primijeti vaš napredak i uspjeh za koji vi vjerojatno nećete biti svjesni! Ispravljat će vas kada radite nešto krivo, vodit će vas progresivno ka što boljoj izvedbi, pomoći će vam da vaše ciljeve postignete brže tako da svaku vježbu izvodite u što kraćem vremenskom periodu što kvalitetnije! Pravilnom tehnikom poboljšat ćete trčanje, posturu tijela, svoj stav, snagu, izdržljivost, mobilnost, fleksibilnost, kontrolu pokreta, zdravlje i spriječiti ozljede.

Kao i kod individualnog pristupa, tako i kod polu individualnog svatko dobiva: besplatni plan prehrane –  vodič, recepti, dijagnostičko mjerenje, testiranje, pitanja – odgovori.

Kada odradite trening u Reboot Gym-u zaista ćete osjećati da ste nešto korisno napravili za svoje tijelo, za svoje zdravlje.

Dogovorite se i dođite, a ako baš ne želite trenirati s poznanicima, ubaciti ćemo   vas u neku manju, već postojeću grupu. Brzo ćete se svi sprijateljiti.


Pokreni se

Ispuni podatke i dogovori besplatan probni trening!