Poluindividualni trening


Poluindividualni način rada

Poluindividualni Funkcionalni trening 4-6 osoba

Pokušavate biti produktivniji, ali vaša razina energije je preniska?

Možda čitate inspirativne postove, slušate motivacijska videa, više spavate…

Ali iz nekog razloga nemate energiju.

Evo što ste propustili:

Većina ljudi nije svjesna koliko redovita tjelovježba i izbalansirana prehrana utječe na razinu produktivnosti, sreće, motivacije i odgovornosti.

Sve što želite postići u životu zahtjeva ogromnu količinu energije. Da biste imali tu energiju morate biti tjelesno aktivni i morate jesti pravu hranu.

Zapamtite, vaše tijelo je jedan od najvećih darova koje ste dobili – zato morate vladati svojim zdravljem i prehranom.

Dakle, što vam nudimo?

Morat ćemo vas razočarati jer ne nudimo nikakve instant rezultate. Nemamo nikakve čarobne napitke od kojih čarobno nestaju svi vaši bolovi i masno tkivo.

Zašto? Jer nam je stalo do vas, vaših rezultata i vašeg zdravlja. Osmislile smo program koji je ljudima potreban da bi došli do svog uspjeha. Trening prilagođavamo zasebno svakom kupcu, a ne masi. Radimo dugoročniji program koji kreće iz temeljne osnove, ovisno o razini svakog pojedinca.

Ne preferiramo: Brže. Bolje. Više. Jače. Teže.

Naša misija je: Kontrola. Pokret. Disanje. Navika. Rutina. Učenje. Svjesnost pokreta. Svijenost tijela.

Da biste naučili hodati trebate prvo puzati. Puzanje nam je prirođeno.

Dali danas znate pravilno puzati? Možete li se uopće iz koordinirati? – Zašto nam je sve to danas teško? Zbog načina života. Zbog sjedenja. Zbog mobitela. Zbog premalo aktivnosti. Stresa. Loše hrane. Neinformiranosti. Loših navika….

Želite li vježbati pametnije?

Želite li izbjeći dijete, izgladnjivanje, yo-yo efekte i imati rezultate?

Želite li jesti više i bolje?

Želite li promjenu?

Ako klimate glavom onda je vrijeme da se upoznamo ☺

Većina prihvaća igru na kratke staze jer su privlačnije, jer nove dijete i nova prehrana je fantastična. Čarobni dodaci će vas naprosto napraviti seksi modelom s naslovne stranice. Odvlače vam pažnju i uzimaju vam novce. To nije realno.

Dobra vijest, iako vam dugoročni put izgleda daleko i nije vam toliko privlačan – odlučite li se za njega dospjet ćete do svoje željene transformacije mnogo brže nego svi ostali, a i bogatiji ste za puno novih alata koje možete primjenjivati u ostatku života. To je neprocjenjivo.


Pokreni se

Ispuni podatke i dogovori termin treninga!